Site icon paixnidaki.com

Βρεφικό δωμάτιο | Ανακαλύψαμε τα πιο χαριτωμένα βρεφικά μαξιλάρια

Βρεφικό δωμάτιο | Ανακαλύψαμε τα πιο χαριτωμένα βρεφικά μαξιλάρια

Τον τελευταίο καιρό θα με βρείτε σχεδόν αποκλειστικά στο Instagram. Ανεβάζω περισσότερες φωτογραφίες, ιστορίες αλλά και ανακαλύπτω προφίλ άλλων ανθρώπων που πραγματικά με εντυπωσιάζουν τόσο με τις φωτογραφίες τους, όσο και με τα έργα του.

Μπορείτε να με ακολουθήσετε εδώ και να ανακαλύψετε μαζί μου πραγματικούς θησαυρούς!

Χάρισε μας ένα like ♥


Τον τελευταία καιρό βρήκα έναν λογαριασμό που από την πρώτη στιγμή με κέρδισε τόσο με τις φωτογραφίες όσο και με την πρωτοτυπία των προϊόντων. Μιλάω φυσικά για τις  2 happy bees creations , ακολουθήστε στο Instagram εδώ ή μπείτε κατευθείαν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα στο Jamjar εδώ.

Πίσω από αυτό το όμορφο όνομα κρύβονται 2 κοπέλες, η Αίτνα κ η Φανή (ακα 2 happy bees), πολύ ευγενικές και γεμάτες από πρωτότυπες ιδέες! Προσωπικά ενθουσιάστηκα με τα βρεφικά μαξιλαράκια τους και τα διάλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη για το μωρό κερασάκι μας. Λίγες μέρες μετά μια κούτα έφτασε στο σπίτι μας με τα μαξιλαράκια σε εξαιρετική κατάσταση και μ ένα αμπαλάζ, προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Είχαν κολλήσει μελλισούλες μέχρι και πάνω στην κούτα. Το unboxing μπορείτε να το δείτε στο προφίλ μου στο Instagram , εδώ,  στα highlights με τίτλο 2happybees.

Αποφασίσαμε λοιπόν να χαρίσουμε και σε μια τυχερή του blog 2 υπέροχα μαξιλαράκια.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας κάντε κλικ εδώ ή πατήστε ακριβώς πάνω στη φωτογραφία μου και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

 

Ρίξτε μια ματιά και στα υπόλοιπα μαξιλαράκια και μπείτε στο προφίλ τους για να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα των 2 happy Bees Creations

 

Δεν είναι πραγματικά υπέροχα;

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας και που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός νικητής!

Σας φιλώ γλυκά!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version