Site icon paixnidaki.com

Φτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη τούρτα από χαρτί

Φτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη τούρτα από χαρτί

Τα τελευταία χρόνια επιλέγω να κερνάω τους μικρούς φίλους των παιδιών μου με διάφορα μικροδωράκια, παιχνιδάκια, πλαστελίνη, γραφική ύλη αλλά και βιβλία και αποφεύγω τα γλυκά και τα αλμυρά κεράσματα. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχουν παιδιά στο τμήμα που έχουν αλλεργίες και δεν θα ήθελα να τα φέρω σε δύσκολη θέση.

Για τη γιορτή του Στέλιου λοιπόν επέλεξα φέτος να φτιάξω μια χριστουγεννιάτικη τούρτα από χαρτί που μπορεί να μοιάζει με αληθινή αλλά δεν τρώγεται και είναι γεμάτη με δώρα!

Αν θέλετε να φτιάξετε μια τέτοια τούρτα και εσείς εκτυπώστε δωρεάν το πατρόν από εδώ.

Το συγκεκριμένο πατρόν θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα κουτί τούρτας και αν φτιάξετε πολλά όπως εγώ θα φτιάξετε πριν καλά καλά το καταλάβετε μια ολόκληρη τούρτα από χαρτί.

Τα δωράκια μας

Φέτος τα δωράκια που “κεράσαμε ” τους φίλους του Στέλιου ήταν:

Πλαστελίνη, κουπάτ και αυτοκόλλητα.

Πριν χρόνια είχα φτιάξει χειροποίητα μπρελόκ, δείτε τα εδώ.

Ενώ ένα από τα πρώτα άρθρα στο Παιχνιδάκι ήταν το “κέρασμα” τσαντάκι με γραφική ύλη, για την γιορτή του Γιώργου, δείτε το εδώ.

Video κατασκευής τούρτας

@julie_bouzaΦτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη τούρτα από χαρτί γεμάτη δωράκια για τους φίλους σας! ##χριστουγεννα ##christmascake ##christmascrafts ##μαθεστοtiktok ##kids♬ Christmas Songs (TikTok Version) – JSOL, CARA

 

Την χριστουγεννιάτικη τούρτα από χαρτί μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και για advent calendar (ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης) ή να την στολίσετε στο σπίτι σας για να κερνάτε τους αγαπημένους σας!

Τα υλικά της τούρτας

Για την χριστουγεννιάτικη τούρτα χρησιμοποίησα:

  1. σκληρό χαρτόνι
  2. χαρτόνια κανσόν
  3. ζεστή κόλλα σιλικόνης
  4. κορδέλα
  5. και τα δωράκια που βάλαμε μέσα

Εύχομαι να σας άρεσε και να χρησιμοποιήσετε το πατρόν μας! Μην ξεχνάτε να κοιτάτε τη στήλη με τα δωρεάν εκτυπώσιμα γιατί ανανεώνονται διαρκώς!

Να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version