Site icon paixnidaki.com

Οι πλούσιες ώρες του Ζακομινούς Γκενσμπορό, είναι ένα μαγικό βιβλίο

Με το που είδα και έπιασα στο χέρια μου το μεγάλο βιβλίο του Ζακοµινούς Γκενσµπορό ήξερα ότι θα μου αρέσει πολύ. Με τράβηξε το εξώφυλλο και μ’ εντυπωσίασε ιδιαίτερα η ονειρεμένη του εικονογράφηση. Η Rebecca Dautremer συγγραφέας και εικονογράφος  δεν ζωγράφισε απλώς τις εικόνες, βούτηξε το πινέλο της στη μαγεία και μας παρουσίασε ένα από το ωραιότερα βιβλία! Όλες οι σελίδες μπορούν να γίνουν πίνακες σε παιδικό δωμάτιο γιατί είναι τόσο όμορφα τα χρώματα, τα σχήματα που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σ έναν ονειρικό κόσμο.

Η Rebecca Dautremer είναι ένα σπάνιο ταλέντο και μ’ αυτό το βιβλίο καταφέρνει να συγκινήσει όποιον και αν το διαβάσει.

Η ιστορία μας μιλάει για μια ζωή απλή, μια ζωή που ενώ δεν έγινε τίποτα απολύτως, έγιναν όλα. Ο Ζακοµινούς Γκενσµπορό δεν ήταν ήρωας, δεν ανακάλυψε τίποτα σπουδαίο, δεν έγινε διάσημος αλλά έζησε απλά, έζησε μια ζωή γεμάτη συναισθήματα, μια ωραία ζωή, μια ζωή που άξιζε απολύτως να τη ζήσει!

Σ αυτό το βιβλίο προσέξτε όλες τις λεπτομέρειες, σταθείτε στις εικόνες που δένουν αρμονικά με το κείμενο και κοιτάξτε ότι σας αρέσει. Αφιερώστε χρόνο να ανακαλύψετε ότι θέλετε και μη βιαστείτε να το τελειώσετε.

Ο Ζακοµινούς Γκενσµπορό κοίταξε την ουσία της ζωής και προχώρησε με ότι είχε ακριβώς. Αγάπησε, έμαθε, ένιωσε και τελικά έζησε όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας!

Είμαστε όλοι μας πολύτιμοι, αυτό πρέπει να κρατήσουμε από την υπέροχη και ταλαντούχα Rebecca Dautremer και το δημιούργημά της, τον Ζακοµινούς Γκενσµπορό.

Βρείτε το βιβλίο εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Πληροφορίες

  • Rebecca Dautremer
  • Μάρω Ταυρή
  • Rebecca Dautremer
  • Εκδόσεις : Μεταίχμιο

Περιγραφή βιβλίου

Οι πλούσιες ώρες; Δηλαδή;
Ας πούµε, µια ολόκληρη ζωή…
Αυτή του Ζακοµινούς Γκενσµπορό.
Τα ξερά φύλλα του πάρκου, η βροχή, η άµπωτη.
Μια κουτρουβάλα, ένα αντίο στην προκυµαία, ένα καληµέρα µέσα σ’ έναν κήπο.
Ένα πικ νικ, µερικοί αγώνες ταχύτητας και η δροσερή σκιά κάτω από τη µυγδαλιά.
Όλα αυτά.
Μια ζωή.
Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version