Site icon paixnidaki.com

Ζάππειο – Άνοιξε ξανά μία από τις ωραιότερες παιδικές χαρές

Ζάππειο – Άνοιξε ξανά μία από τις ωραιότερες παιδικές χαρές

Η παιδική χαρά στο Ζάππειο, η οποία είχε παραμείνει εδώ και χρόνια κλειστή για λόγους ανακαίνισης, είναι ξανά ανοιχτή και διαθέσιμη για το κοινό.
Η παιδική χαρά ανακαινίσθηκε με δωρεά Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου “Αιγέας”.
OPEN GALLERY
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της η δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων κ. Ηλέκτρα Κίκη, η οποία βρέθηκε εκεί την περασμένη Παρασκευή για τα εγκαίνια:
Με αυστηρά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήσαμε σήμερα τα εγκαίνια της παιδικής χαράς του Ζαππείου Μεγάρου. Η παιδική χαρά ανακαινίσθηκε με δωρεά Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου “Αιγέας”.
Ένα σπουδαίο έργο έγινε πράξη. Μία δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπαλλήλων του Ζαππείου Μεγάρου, έλαβε σάρκα και οστά. Μετά από πολλά χρόνια μη λειτουργίας της, το όνειρο των κατοίκων της περιοχής έγινε πραγματικότητα!
Ο πρώτος μικρός μπόμπιρας εγκαινίασε την παιδική χαρά, αφού με αγωνία την καρτερούσε!
Συνεχίζουμε με όραμα το έργο μας!!!

Δείτε την ανάρτηση και στο Facebook

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version