Site icon paixnidaki.com

Ζωγραφίσαμε με τα αυτοκινητάκια του Στέλιου

cocomelon

Ζωγραφίσαμε με τα αυτοκινητάκια του Στέλιου

Σε ποιο παιδάκι δεν αρέσει να ζωγραφίζει; Να δημιουργεί κάτι από το μηδέν και να φτιάχνει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό; Πέρα όμως από τους συνηθισμένους τρόπους έχετε δοκιμάσει να ζωγραφίσετε με εναλλακτικούς τρόπους; Αν όχι συνέχισε να διαβάζεις και σου υπόσχομαι ότι θα πάρεις πολλές ιδέες. Αν όμως έχεις ζωγραφίσει με εναλλακτικούς τρόπους συνέχισε να διαβάζεις και στείλε μου μήνυμα τον δικό σου τρόπο ζωγραφικής.

Ο Στέλιος αυτή την περίοδο ζωγραφίζει με τέμπερες κυρίως, του αρέσουν τα πινέλα και να ανακατεύει τα χρώματα. Μόλις εξαντλήσει όλα τα πινέλα που βρίσκονται πάνω στο τραπεζάκι του στο τέλος καταλήγει να ζωγραφίζει και με τα χέρια του.

Αυτή τη φορά όμως προετοίμασα το έδαφος λίγο διαφορετικά, του έφτιαξα ένα χρωματιστό σκηνικό με τα νέα του cocomelon αυτοκινητάκια, διάβασε για αυτά εδώ, και αφού έπαιξε και χάρηκε πολύ ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τα αυτοκινητάκια σε σκληρές συνθήκες, σε πολύ σκληρές συνθήκες θα έλεγα.

Ζωγραφίσαμε με τα αυτοκινητάκια του Στέλιου

Χρησιμοποίησα ένα λευκό χαρτί του μέτρου, τέμπερες, πινέλα και τα αυτοκινητάκια. Στην αρχή ο Στέλιος έβαφε με πινέλο τις ρόδες και ζωγράφιζε το χαρτί με τα αυτοκινητάκια του. Το κάθε αυτοκινητάκι το έβαφε με ίδιο χρώμα τέμπερας.

Στη συνέχεια έβαζε πάνω στις τέμπερες κατευθείαν το αυτοκινητάκι και αφού το κυλούσε πάνω κάτω και ήταν σίγουρος ότι οι ρόδες είχαν βαφτεί, κυλούσε το αυτοκινητάκι στο χαρτί.

Στο τέλος φυσικά ανακάτεψε όλα τα χρώματα μαζί και έβαλε όλα τα αυτοκινητάκια να τρέχουν στον πολύχρωμο δρόμο που είχε φτιάξει.

Μπορείτε να δείτε εδώ και ένα μικρό βίντεο για να πάρετε μια ιδέα.

@julie_bouza Ζωγραφιζουμε με τα νέα μας αυτοκινητάκια cocomelon #cocomelon #fyp #foryou #toys #kidsoftiktok #painting ♬ Cocomelon Theme Tune – Cocomelon

Μόλις ο μικρός μου ζωγράφος ολοκλήρωσε το έργο του μπήκε για μπάνιο μαζί με τα αγαπημένα του αυτοκινητάκια και τώρα είναι καθαροί και έτοιμοι για νέες καλλιτεχνικές περιπέτειες!

Διαβάστε εδώ για όλους τους εναλλακτικούς τρόπους ζωγραφικής και γράψτε μου ποιος είναι ο αγαπημένος σας!

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή.

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version