Site icon paixnidaki.com

Ζωγραφίσαμε με σαπουνόφουσκες

Ζωγραφίσαμε με σαπουνόφουσκες

Ζωγραφίσαμε με σαπουνόφουσκες

Ο συγκεκριμένος τρόπος ζωγραφικής μας ενθουσίασε, είναι από τους πιο πρωτότυπους πραγματικά και σας τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Αν θέλετε να ζωγραφίσετε μ’ έναν από τους πιο πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους ακολουθήστε μας σ ένα μοναδικό τρόπο ζωγραφικής!

Αρχικά χρειάζεστε τα ραβδάκια για τις σαπουνόφουσκες. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε από παλιά δοχεία που τυχόν έχετε στο σπίτι σας είτε να φτιάξετε τα δικά σας, όπως κάναμε εμείς.

Υλικά για τα ραβδάκια

1. Ξύλινα γλωσσοπίεστρα
2. Σύρμα πίπας
3. Ζέστη σιλικόνη

Εκτέλεση

Κολλήστε πάνω στα ξύλινα γλωσσοπίεστρα, το σύρμα πίπας. Μπορείτε είτε να το έχετε φτιάξει σε κύκλο, είτε να κάνετε διάφορα σχέδια όπως εμείς. Όπως και αν τα φτιάξετε οι σαπουνόφουσκες θα βγουν τέλειες!

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να φτιάξετε το χρωματιστό νερό για φούσκες. εδώ έχετε δυο επιλογές, είτε θα αγοράσετε το έτοιμο που κυκλοφορεί στο εμπόριο, είτε θα φτιάξετε το δικό σας τέλειο υγρό για σαπουνόφουσκες. Βρείτε την συνταγή εδώ.

Υλικά για το χρωματιστό νερό για φούσκες

1. Έτοιμο υγρό για φούσκες ή το δικό σας
2. Ελάχιστη τέμπερα ή χρώματα ζαχαχροπλαστικής

Πώς θα ζωγραφίσουμε λοιπόν ;

Για να δείτε τις οδηγίες βήμα βήμα για τα ραβδάκια, το χρωματιστό νερό αλλά και τον τρόπο ζωγραφικής μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο στο προφίλ μου στο Instagram. Kάντε αν θέλετε και ένα Follow γιατί εκτός του ότι όλα εκεί ανεβαίνουν πρώτα πρώτα, αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη από παιδικές κατασκευές και συνταγές για παιχνίδια!

Ζωγραφίσαμε με σαπουνόφουσκες

Την πρώτη φορά που ζωγραφίσαμε μ αυτό τον τρόπο, το κάναμε με έτοιμο μείγμα για σαπουνόφουσκες και τέμπερες. Την δεύτερη φορά το κάναμε με το δικό μας μείγμα για σαπουνόφουσκες και χρώματα ζαχαροπλαστικής και αυτός ο τρόπος ήταν νομίζω ο καλύτερος γιατί ήταν λίγο πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη, φτιάξτε απλά το χρωματιστό νερό και κάντε φούσκες πάνω από σκληρά χαρτονάκια. Οι σαπουνόφουσκες θα βάφουν απαλά το χαρτί και θα δημιουργούν πραγματικά υπέροχα και μοναδικά σχέδια! Αφήστε τα να στεγνώσουν καλά και χρησιμοποιήστε τα μετά όπου μπορείτε να φανταστείτε.  Μπορείτε να φτιάξετε χαρτιά περιτυλίγματος, προσκλήσεις σε party ή να τα βάλετε μέσα σε διάφορες κατασκευές.

Έξτρα συμβουλή

Καλύψτε το τραπέζι που θα ζωγραφίσετε μ΄ένα παλιό τραπεζομάντιλο που δεν χρειάζεστε πια ή στρώστε εφημερίδες ή παλιά περιοδικά για να γίνει και το καθάρισμα παιχνιδάκι.

 

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version