Loading Posts...
 

Αυτό το Πάσχα διαβάζουμε 2 υπέροχα βιβλία από την Ελληνοεκδοτική

Αυτό το Πάσχα διαβάζουμε 2 υπέροχα βιβλία από την Ελληνοεκδοτική

Τα σχολεία αύριο κλείνουν και εμείς ακολουθούμε και φέτος την παράδοση μας. Θα διαβάσουμε στις διακοπές τα Πασχαλινά βιβλία που ξεχωρίσαμε! Τα πρώτα δυο που μπήκαν στη συλλογή μας είναι από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική!

Ποιος θα πάρει το αυγό;

Συγγραφέας Σοφία Τσιάμη

Εικονογράφηση Μαριλένα Αγγελίδου

Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

Η κοτούλα η Μαριγώ, κάτοικος εκλεκτός στη ΦΑΡΜΑ ΧΑΡΜΑ, περιμένει πώς και πώς ένα μικρό αυγό, ένα τόσο δα μικρό αυγουλάκι!

Θέλει πολύ να γίνει μητέρα, μα φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει… Κι εκεί που έχει πια απελπιστεί, ένα νέο φθάνει σαν αστραπή…

Μια ιστορία για τις μανούλες που δίνουν την αγάπη τους στα παιδιά του κόσμου όλου

 

Ένας κόκκινος Αυγούλης στην Ανάσταση

Συγγραφέας: Ιωάννα Σκαρλάτου

Εικονογράφηση Πέγκυ Φούρκα

Ήθελα να είμαι το πιο όμ ορφο κόκκι νο και δυνατό αυγό!Να βγω πρώτος στον διαγωνισμόστης Ανδρίτσαινας το πράσινο χωριό!

Έτρεξα, κουράστηκα, προσπάθησα πολ ύ,για να κ αταλάβω πως η αγάπη,η συγγνώμη κι η ταπείνωση της ψυχήςσε βραβεύουν με τη λάμψη της Αναστάσιμης ζωής!

Φίλοι μου, δεν υπάρχ ει καλύτερ ο έπαθλο  από αυτό. Σσσ… Θα σας πω το μυστικό!Πιστέψτε με, ξεκινά ταξίδι συναρπαστικόμε πρωταγωνιστές μία κουτσούνα και ένα κόκκινο αυγό!

Είστε έτοιμοι; Φύγαμε!

Και επειδή πάντα στο Παιχνιδάκι σκεφτόμαστε και εσάς τους αναγνώστες μας, σε συνεργασία με την Ελληνοεκδοτική αποφασίσαμε να χαρίσουμε σε 2 τυχερούς αυτά τα 2 πασχαλινά βιβλία!

2 τυχεροί λοιπόν θα κερδίσουν το βιβλίο της επιλογής τους στο Facebook και στο Instagram. Για να πάρετε μέρος κάντε κλικ στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Μπορείτε να πάρετε μέρος και στα 2 μέσα αν θέλετε.

Για να πάρετε μέρος στο Facebook κλικ εδώ

 

Για να πάρετε μέρος στο Instagram κλικ εδώ

 

🐣Πασχαλινός Διαγωνισμός🐣 . 1 τυχερός στο instagram και 1 στο Facebook (στη σελίδα Παιχνιδάκι) θα κερδίσουν ένα φανταστικό Πασχαλινό βιβλίο. . Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό . 🐣Follow @julie_bouza 🐣Follow @ellinoekdotikipublishing 🐣Tag 3 φίλους σας ( πολλαπλές συμμετοχές επιτρέπονται αρκεί να κάνετε διαφορετικά Tag κάθε φορά) 🐣Σχόλιο ποιο βιβλίο θέλετε 1. Ποιος θα πάρει το αυγό; Συγγραφέας: Σοφία Τσιάμη – Εικονογράφηση: Μαριλένα Αγγελίδου 2. Ένας κόκκινος Αυγούλης στην Ανάσταση. Συγγραφέας: Ιωάννα Σκαρλάτου – Εικονογράφηση: Πέγκυ Φούρκα Εκδόσεις @ellinoekdotikipublishing . Όροι διαγωνισμού . 🐣Διαγωνισμός μόνο για Ελλάδα 🐣Λήξη του διαγωνισμού 3 Απριλίου 2018 🐣Ο νικητής θα πρέπει να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα 🐣Το δώρο θα το στείλει η @ellinoekdotikipublishing . Οι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν από τα κεντρικά γραφεία και βιβλιοπωλείο Ιπποκράτους 82 Αθήνα #διαγωνισμος #διαγωνισμός #δωρα #onlyforgreece #diagonismos #contest #contestgr #giveaway #giveawaygreece #giveawaygr #giveaways #bookstagram #bookstories #kidsbook #easter #eastergifts #Πασχα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👫julie_bouza💖💙 (@julie_bouza) στις

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ η Ελληνοεκδοτική μας καλεί όλους μας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ιώαννας Σκαρλάτου «Ένας κόκκινος Αυγούλης στην Αναστάση», την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μμ στον παιδότοπο Κηποπαιδεία στην Παλλήνη. Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα παιδιά προβλέπεται να περάσουν απίθανα!

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Loading Posts...

Read previous post:
Το επίδομα του παιδιού είναι μια κοροϊδία και μισή!

Το επίδομα του παιδιού είναι μια κοροϊδία και μισή! Σήμερα η μέρα στα social media ξεκίνησε με γονείς να ρωτάνε...

Close