Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ 🌹⚘ Λαμπάδα .
1 τυχερός θα κερδίσει μια λαμπάδα με διακοσμητικό τελάρο με το όνομα που θα διαλέξει!⚘ Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί μπορεί να πάρει σκέτο το τελάρο με το όνομα του!
.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας
.
1.⚘Follow @julie_bouza και @elenas_unique_jewellery
.
2.⚘⚘Tag 1 φίλο σας (πολλαπλές συμμετοχές επιτρέπονται αρκεί να κάνετε διαφορετικά tag κάθε φορά)
.
3. ⚘⚘⚘Like τη φωτογραφία . 🌹Όροι διαγωνισμού🌹
.
Ο διαγωνισμός είναι μόνο για Ελλάδα και θα λήξει 10 Απριλίου 2020. Ο νικητής θα πρέπει να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα και το δώρο θα το στείλει ο δωροθέτης μας.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.
.
#diagonismos #λαμπαδα

Δ Ι Α Γ Ω...

Σήμερα, 2 Απριλίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα παιδικού Βιβλίου. Η ημέρα αυτή δεν διαλέχτηκε τυχαία, αφού είναι η μέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν 'Aντερσεν, του αγαπημένου όλων των παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο.
.
Σήμερα επίσης αποφασίσαμε να φτιάξουμε και την παιδική μας βιβλιοθήκη και τελικά πήραμε όλοι από ένα παιδικό βιβλίο και διαβάζουμε και διαβάζουμε και καμία δουλειά δεν κάνουμε τελικά...
.
Αλλά δεν πειράζει καθολου γιατί
αυτές ειδικά τις δύσκολες μέρες τα παιδικά βιβλία μπορούν να γίνουν βάλσαμο σε μια παιδική καρδιά. Μπορούν να μας ταξιδέψουν σε μακρινούς τόπους και να ξεχάσουμε, όσο γίνεται την σκληρή πραγματικότητα.
.
Τα παιδικά βιβλία είναι βάλσαμο αλήθεια σας λέω!
.
Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο παιδικό βιβλίο;
.
.
#μωραμου #παιδικοβιβλιο #2april #kidsbookstagram #kidsbook #childrensbookday #internationalchildrensbookday

Σήμερα, 2 Απριλίου, είναι η...

Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ ⭐⭐ Λαμπάδα Messi Training System
.
 2 τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μια Λαμπάδα Messi Training System
.
Ο 1 νικητής θα κληρωθεί από εδώ και ο άλλος από τη σελίδα μου στο Facebook Παιχνιδάκι .
Μπορείτε να πάρετε μέρος και στα 2 για περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.
.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας
..
.
1.⭐Follow @julie_bouza και @giochipreziosihellas
.
2.⭐⭐Tag 1 φίλο σας (πολλαπλές συμμετοχές επιτρέπονται αρκεί να κάνετε διαφορετικά tag κάθε φορά)
.
3. ⭐⭐⭐Like τη φωτογραφία .
. ⭐Όροι διαγωνισμού⭐
.
Ο διαγωνισμός είναι μόνο για Ελλάδα και θα λήξει 7 Απριλίου 2020. Οι νικητές θα πρέπει να έχουν ακολουθήσει όλα τα βήματα και τα δώρα θα τα στείλει ο δωροθέτης μας.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.
.
#diagonismos #giochipreziosihellas

Δ Ι Α Γ Ω...

Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ 🌷 λαμπάδα 🌷
.
1 τυχερό παιδάκι θα κερδίσει μια χειροποίητη λαμπάδα σε ό,τι χρώμα θέλει με αξεσουάρ για μαλλιά. Η λαμπάδα της Ζωής έχει φιόγκο με κλιπσάκι.
.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας 
1.🌷Follow @julie_bouza και @ilove.bows
.
2.🌷🌷Tag 1 φίλο σας (πολλαπλές συμμετοχές επιτρέπονται αρκεί να κάνετε διαφορετικά tag κάθε φορά) .
3. 🌷🌷🌷Like τη φωτογραφία .
🌷Όροι διαγωνισμού🌷
.
Ο διαγωνισμός είναι μόνο για Ελλάδα και θα λήξει 7 Απριλίου 2020. Ο νικητής θα πρέπει να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα και το δώρο θα το στείλει ο δωροθέτης μας.
.
#diagonismos #easter #Πάσχα

Δ Ι Α Γ Ω...

Έγινα 20 μηνών στις 5 Μαρτίου και κανένας δεν το θυμήθηκε, ούτε καν η μαμά μου.
.
Έχω μεγαλώσει, έχω ψηλώσει, κάνω τόσα πολλά κόλπα και κανένας δεν τα έχει παρατηρήσει.
.
Η τηλεόραση είναι ανοιχτή πολλές ώρες και οι γονείς μου την κοιτάνε με τέτοια αφοσίωση που δεν εχω ξαναδεί.
.
Ο Γιώργος και η Ζωή δεν πηγαίνουν σχολείο, δεν βγαίνουμε καθόλου και δεν πηγαίνουμε καν στην αγαπημένη μου παιδική χαρά.
.
Ακούω συνέχεια #Κορωνοϊός και #covid_19 ... δεν μ' αρέσουν αυτές οι λέξεις. Μας άλλαξαν τη ζωή!
.
Τις πρώτες μέρες η μαμά μου έπαθε κατάθλιψη. Δεν το είπε σε κανέναν, αλλά εγώ την είδα πολλές φορές να δακρύζει. Μετά άρχισε να μαγειρεύει ασταμάτητα και εδώ και λίγες μέρες νιώθω ότι βρίσκει ξανά τον εαυτό της και παίζουμε στο σπίτι περισσότερο.
.
Εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό γρήγορα! Μου τη δίνει ο Κορωνοϊός! . 
#20monthsold #μωρομου #μένουμε_σπίτι

Έγινα 20 μηνών στις 5...

Χρόνια πολλά Ελλάδα μου γλυκιά!
.
Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο και στέλνουμε χάρτινα περιστέρια φτιαγμένα από παιδικά χεράκια που θα φέρουν την ελπίδα, στις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Κορωνοϊό! .
Το σημερινό #video έρχεται για να σας χαρίσει ένα χαμόγελο, σύρετε αριστερά για να το δείτε!
.
#25ηΜαρτίου #nationalday #Greece #covid_19

Χρόνια πολλά Ελλάδα μου γλυκιά!...

Το σημερινό μας #παιχνίδι είναι το: "Βάλε 5" .
Υλικά παιχνιδιού .
1. Πέντε πλαστικά ποτήρια ο κάθε παίχτης 
2. όσπρια, μακαρόνια, ξηρούς καρπούς, ό,τι έχουμε στο σπίτι μας.

Εμείς χρησιμοποιήσαμε φουντούκια, γίγαντες, φακές, άσπρα μακαρόνια και μαύρα μακαρόνια.
.
Οδηγίες .
Ανακατεύουμε σ' ένα τραπέζι όλα τα φαγητά μαζί και βάζουμε μπροστά μας τα ποτήρια μας.
Ποιός θα ξεχωρίσει τα φαγητά και θα βάλει 5 ίδια στο κάθε ένα ποτηράκι του;
Προσοχή το κάθε ένα ποτηράκι πρέπει να έχει διαφορετικά είδη!
.
Προσοχή στα ποτηράκια σας εεε στα αδερφάκια σας εννοούσα.
.
Μόλις δείτε το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι τα παιδιά μου είναι ζιζάνια, έφαγαν όλα τα φουντούκια, έκλεβαν διαρκώς ο ένας τον άλλο και στο τέλος πίστευαν ότι έχουν κερδίσει και οι 2 ...
.
Πώς σας φάνηκε το #video της μέρας ;
.
#momblogger #greekblogger #siblings #twins #kidsvideo
#μένουμε_σπίτι #παίζουμε_σπίτι

Το σημερινό μας #παιχνίδι είναι...

Τι θα λέγατε να σας ανέβαζα ένα νέο #video κάθε μέρα μ' ένα παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε όλοι μαζί με ό,τι έχουμε στο σπίτι μας;
.
Το πρώτο μας #παιχνίδι λοιπόν είναι ένας διασκεδαστικός αγώνας με πορτοκάλια.
.
Σύρετε αριστερά και δείτε το βίντεο, έπειτα πάρτε πορτοκάλια, λεμόνια, μήλα ή ό,τι τελοσπάντων έχετε στο σπίτι σας, παίξτε διασκεδάστε, βγάλτε μια φωτογραφία και κάντε με tag να σας δω και να σας ανεβάσω στα stories μου!
.
#μένουμε_σπίτι παιδιά αλλά θα παίζουμε και θα παραμείνουμε αισιόδοξοι!
.
Σας φιλώ ❤

Τι θα λέγατε να σας...

#μένουμε_σπίτι και φτιάχνουμε το πιο νόστιμο χωριάτικο ψωμί του κόσμου χωρίς καθόλου ζύμωμα!
.
Σας υπόσχομαι ότι θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας και ότι θα γίνει η αγαπημένη σας συνταγή!!!
.
Τη συνταγή θα τη βρείτε στο Παιχνιδάκι μου paixnidaki.com και στα stories αλλά και στην αγαπημένη μου Έφη @workingmoms.gr που σ' εκείνη την διάβασα πρώτη φορά ❤ .
#ψωμιψωμακι

#μένουμε_σπίτι και φτιάχνουμε το πιο...

#menoumespiti και το μυαλό μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι τους.
.
Σκέφτομαι όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς. Όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους που δεν μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι.
.
Να είστε καλά όλοι σας και να προσέχετε!

#menoumespiti και το μυαλό μου...

Πως να επιλέξουμε τον καλύτερο δάσκαλο για το παιδί μας.

Αυτές τις μέρες κάποιοι γονείς κάνουν μια έρευνα για να βρουν το καλύτερο ιδιωτικό σχολείο για το παιδί τους,  κάποιοι άλλοι  πηγαίνουν στο σχολείο της γειτονιάς τους και κάποιοι ακόμα στεναχωριούνται που δεν μπορούν να επιλέξουν το σχολείο που ονειρεύονται λόγω οικονομικών αν είναι ιδιωτικό ή λόγω απόστασης από το σπίτι τους αν είναι δημόσιο.

Τον δάσκαλο όμως μπορούμε να τον επιλέξουμε όλοι μας, μπορούμε να έχουμε όλοι μας τον δάσκαλο που μας αξίζει και τον δάσκαλο που θα κάνει τα παιδιά μας να ανθίσουν. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Πάμε να δούμε παρακάτω..

 

daskalos

1.

Του χαρίζουμε το πιο όμορφο χαμόγελό μας, και ας είμαστε αγουροξυπνημένοι και ας φοράμε κάτω από το φαρδύ μπουφάν μας ακόμα τις πιτζάμες και ας μαλώσαμε με κάποιον λίγο πριν.

2.

Είμαστε ευγενικοί πάντα, και ας έχει γίνει μια μικρή παρεξήγηση, και ας έχουν πάρει τα παιδιά μας μικρότερο βαθμό απ ότι υπολογίζαμε, και ας πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο. Είμαστε ευγενικοί γιατί αυτό το παράδειγμα δίνουμε στα παιδιά μας και γιατί μόνο έτσι θα βρούμε το δίκιο μας (αν έχουμε!)

3.

Δεν τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση, δεν μπορούμε να του ζητήσουμε το κινητό του, ούτε μπορούμε να του χτυπάμε το κουδούνι του σπιτιού του, ούτε μπορούμε να του κάνουμε αίτημα φιλίας στο Facebook.  Είναι δάσκαλος, δεν είναι γιατρός για να τον βρίσκουμε όποτε θέλουμε. Αν έχετε απορίες για κάποιο μάθημα φροντίστε να έχετε τηλέφωνα απ άλλους γονείς για να τις λύσετε και εξηγήστε στο παιδί σας ότι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικό την ώρα του μαθήματος.

4.

Σεβόμαστε τον χρόνο του, όχι και ξανά όχι δεν μπορούμε να πιάσουμε κουβέντα το πρωί έξω από την πόρτα, την ώρα που έχει μέσα μια ολόκληρη τάξη να τον περιμένει, ούτε καν το μεσημέρι την ώρα που τελειώνει. Σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχει μόλις σχολάσει και αν θέλουμε να τον απασχολήσουμε για κάτι σοβαρό τον ρωτάμε πότε μπορεί εκείνος για να μιλήσουμε.

5.

Μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για το δάσκαλο μπροστά στο παιδί μας, για σκεφτειτε να πηγαίνετε στο σπίτι και να ξεκινάτε την μουρμούρα, για τις ασκήσεις, για τους βαθμούς, για το παγουρίνο που χάθηκε, για το φαγητό που δεν φαγώθηκε. Το παιδί να θυμάστε σας ακούει και επηρεάζεται, δυστυχώς αρνητικά σ αυτή την περίπτωση, και καταλήγει να μην σέβεται καθόλου τον δάσκαλο. Και το πρόβλημα ξέρετε δεν είναι ο δάσκαλος μόνο, αλλά το ίδιο σας το παιδί, που θα τον υποτιμάει.

6.

Είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, ναι η δανειστική βιβλιοθήκη πρέπει να γυρνάει τη Δευτέρα, τα χρήματα που ζητάνε για κάποιο λόγο, στην ώρα τους, και όταν αναλαμβάνουμε να κάνουμε κάτι να τηρούμε την υπόσχεσή μας! Αυτό είναι το παράδειγμα που δίνουμε στα παιδιά μας, να το θυμάστε!

7.

Λύνουμε τα προβλήματα μας εμείς και ο δάσκαλος και όχι όλη η γειτονιά, ούτε όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί μας. Όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα με το σχολείο ή τον δάσκαλο, απευθυνόμαστε κατευθείαν στο δάσκαλο, και με ευγένεια, σεβασμό και καλή θέληση η όποια άσχημη κατάσταση θα διορθωθεί.

8.

Του λέμε πόσο ευχαριστημένοι είμαστε με την πρόοδο του παιδιού μας, πόσο χαρούμενο είναι το παιδί μας στο σπίτι, πόσο ωραία πέρασαν στην εκδρομή.

9.

Συνεργαζόμαστε μαζί του όλη τη σχολική χρονιά! Του μιλάμε ειλικρινά για το παιδί μας, δεν του κρύβουμε την αλήθεια, είναι ο σύμμαχός μας. Είναι ο πρώτος που πρέπει να ενημερώσουμε για οτιδήποτε μας απασχολεί σχετικά με το παιδί μας.

10.

Βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε, ρωτάμε αν θέλει βοήθεια σε μια θεατρική παράσταση, αν θέλει να συνοδέψουμε μαζί του την τάξη σε μια εκδρομή. Αν χρειάζεται γενικότερα βοήθεια οπουδήποτε. instagram

Και ο δάσκαλος θα εκτιμήσει όλη αυτή τη θετική στάση απέναντί του και θα φερθεί αντίστοιχα θετικά απέναντι σ εμάς αλλά και στα παιδιά μας. Επιπλέον μέσα από αυτή μας τη στάση, έχουμε γίνει το καλύτερο παράδειγμα για τα ίδια μας τα παιδιά.

Και για να σας προλάβω δεν τα βλέπω όλα ροζ, ξέρω ότι υπάρχουν παντού καλοί και κακοί, αλλά αυτό που έχω καταλάβει καλύτερα είναι ότι όλα τα ωραία αρχίζουν μ ένα αληθινό χαμόγελο και ένα καλημέρα!

Αφορμή για να γράψω αυτή την ανάρτηση ήταν η Κλειώ και η Μαρία!

imageedit_1_4344948209

 

 

 

 

 

 

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Τι πιστεύετε;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Comments
 • Maria Liodou
  29 Μαΐου, 2016

  Ευχαριστώ για την αναφορά Κλειώ μου αν και δεν έπρεπε! Αυτό το διάστημα όλοι αγχωνόμαστε τόσο για τις επιλογές που θα κάνουμε… Προσωπικά πέρασα ούτε λίγο ούτε πολύ μια εσωτερική πάλη… Πολύ σωστοί οι λόγοι που αναφέρεις! Φιλιά!

  • paixnidaki
   29 Μαΐου, 2016

   Γιούλη μου … χαχα
   Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Εύχομαι το καλύτερο για όλα τα παιδιά!

 • Martha Blogging
  29 Μαΐου, 2016

  Γιούλη μου για ακόμα μια φορα ειναι εξαιρετική και πέρα απο τα συνηθισμένα η ανάρτηση σου.
  Και ναι δεν τα βλέπεις ολα ροζ. Αντιθέτως εγω καταλαβαίνω οτι βλέπεις/ξερεις τα προβλήματα και απλώς επιλέγεις να βρεις τρόπους να τα αντιμετωπίσεις και να κανεις την ζωή όλων πιο εύκολη αλλά κυρίως πιο χαρούμενη!
  Συνέχισε την δουλειά αυτή! Εισαι καταπληκτική!

  • paixnidaki
   29 Μαΐου, 2016

   Σ ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ! Θέλω να γίνουμε όλοι μας το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά μας. Μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

 • emamachristina
  29 Μαΐου, 2016

  Είσαι ο άνθρωπος μου…πάντα! Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο. Ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα ακούω τόσα πολλά αρνητικά από τους γονείς (μπροστά στα παιδιά παρά τις προτροπές μου να μην γίνεται!!!) που πραγματικά με έχει απογοητεύσει η απαξίωση που βιώνει ο δάσκαλος του δημόσιου σχολείου όλων των βαθμίδων. Είμαι της άποψης ότι αν ο δάσκαλος δει το δικό μας μεράκι, το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση, θα προσπαθήσει διπλά.
  Πραγματικά ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ενημερώσεις μας!

Το περιεχόμενο του site είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμήματος του “Παιχνιδάκι”.

Προηγούμενο
Τι έχει μέσα η τσάντα του παιδικού σταθμού και 3 συμβουλές
Πως να επιλέξουμε τον καλύτερο δάσκαλο για το παιδί μας.